Linkit

Savonlinnan kaupunki

Savonlinna Hyödyllistä tietoa asukkaille

Asuminen

Kela Asumiseen tukea Muuttoilmoitus Muuttoilmoituksen rekisteritoimistolla ja Postille voit nyt tehdä samalla kertaa. Helpoiten ilmoituksen tekeminen käy soittamalla palvelunumeroon 0200 71000. Asuminen.fi Asuminen.fi on Suomi.fi:n teemaportaali, jonka aihealueet ovat vuokra-, omistus-, asumisoikeus-, osaomistus- ja palveluasuminen. Näiden aihealueiden sisältä löytyvät linkit muun muassa eri tahojen asuntotarjontasivuille, asunnonhakulomakkeisiin, rahoitusta koskeviin tietoihin ja asumisen lainsäädäntöä käsitteleville sivuille. Aihealueita lisätään ajan mittaan. Suomi.fi Suomi.fi on julkishallinnon verkkopalveluiden yhteinen osoite. Kansalaisten arkielämää helpottavaa tietoa on koottu eri aihealueisiin.

Aikatauluja

Matkahuolto Matkahuollon tehtäviin kuuluu kehittää matkustukseen liittyviä palveluja ja -tuotteita, edistää julkisen joukkoliikenteen matkustusta sekä vastaa niiden saatavuudesta. VR Junalla olisit jo perillä

Energiansäätöä

Motiva Motiva Oy edistää energiansäästöä, energian käytön tehostamista ja uusiutuvien energialähteiden käyttöä. Motiva tuottaa tietoa ja palveluita yrityksille ja yhteisöille, viranomaisille ja kotitalouksille.